TinekeWerkt

Dit is TinekeWerkt

Als team willen we maar één ding: mooie ontwerpen maken die blijvende waarde creeren. We willen de wereld om ons heen mooier maken. Visueel, tekstueel, maar zeker ook in de manier hoe we met elkaar omgaan. We werken niet voor niets graag met organisaties en merken die zich op een duurzame manier inzetten voor hun medemens.

Complete plaatje

Deze klanten weten ons te vinden, omdat we veel te bieden hebben. Ervaring op een breed, maar altijd creatief vlak. We denken in oplossingen en zijn heel helder in onze communicatie. Meedenken doen we standaard, maar we zoomen daarbij altijd even uit om het complete plaatje in beeld te hebben. Waar staan wij en past het bij de rest? En natuurlijk werken we graag écht samen. Alleen zo komt optimale samenwerking tot stand en halen we het beste uit de opdracht.

Creatieve talenten

Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld. Er hangt een fijne sfeer in de studio en we werken zelfstandig én gezamenlijk aan opdrachten waar we blij van worden. Met enige regelmaat gaat er iemand op training, waardoor wij onze creatieve talenten weer verder ontwikkelen. Fijn voor ons en voor de klant. Kom vooral eens langs en ervaar het zelf!

Hide picture