TinekeWerkt

Wil jij je boodschap op een levendige manier overbrengen?

Wat valt meer op? Een stilstaand beeld of iets dat beweegt. Dat laatste natuurlijk! Daarom maken wij ook bewegende content voor onze klanten. Dat kan een video zijn om iets uit te leggen, maar ook een bewegend gifje of korte animatie voor een social media post.

Zoektocht naar de juiste stijl

Voor we aan de slag gaan de uiteindelijke animatie, starten we met een storyboard en schetsen. Hiermee zoeken we naar de juiste stijl die past bij zowel jouw onderneming als het doel van de animatie. Als we het eens zijn over dit verhaal en de stijl, maken we een eerste animatie mét muziek. Wanneer jij tevreden bent, zit ons werk er pas op.

Informatie komt tot leven

Met animatie brengen we beeld tot leven. Diagrammen dansen ineens over je beeld en met de juiste muziek eronder is ineens elke kijker geïnteresseerd in wat gebracht wordt. Kortom: animatie zorgt ervoor dat elke boodschap op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier aan de doelgroep wordt getoond. Lees je dit en denk je: dat wil ik ook? Neem dan vooral contact met ons op!

Compassion Animatie

Voor Compassion hebben we deze korte infographics geanimeerd. Ze zochten naar animaties die ze zelf in hun storytelling kunnen verwerken. Fijn om een serie op te kunnen leveren waar de klant zelf weer mee aan de slag kan!

video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill
video
play-sharp-fill

Ook voor Compassion

Compassion Kids Doeboek
Magazine Compassion

Workflow Loopbaanbudget

Uit de folder over het Loopbaanbudget voor het Leger des Heils kwam de opdracht voor een bijpassende animatie. We begonnen met het maken van een storyboard waarmee we de stijl van de illustratie bepalen en een overzicht van het verhaal creëren. Op het storyboard hebben we de beweging geschetst zodat we daar ook alvast inzicht in creëren. Met deze animatie kunnen alle medewerkers van het Leger des Heils op een eenvoudige manier de informatie over het loopbaanbudget bekijken.

video
play-sharp-fill

Ook voor Het leger des heils

Jubileum fotoboek Leger des Heils
Opwekking stand Leger des Heils
Donutdag
Soelaas magazine

Andere Animaties

Hide picture