TinekeWerkt

Een unieke illustratie die jouw boodschap overbrengt?

Onze illustraties zijn een krachtige tool die je kan helpen om je boodschap over te brengen, je verhaal of artikel kracht bij te zetten, je merk te versterken en je publiek te boeien. Waar woorden soms te veel zijn, een afbeelding nét niet alles in zich heeft om te benadrukken wat jij wilt vertellen, heb je aan illustraties een mooie toevoeging. Doordat wij de illustraties op maat maken, kun je er zeker van zijn dat je iets unieks laat zien.

Getekend voor succes

We beginnen waar jij wilt: met een intakegesprek of direct met het lezen van jouw verhaal waar de illustratie bij moet. Vervolgens maken we een selectie van schetsen waaruit je kunt kiezen. Jouw gekozen schets vormt het startpunt voor de definitieve illustratie of infographic. Tijdens het proces houden we je regelmatig op de hoogte. Zo zorgen we ervoor dat de uiteindelijke illustratie succesvol past bij jouw boodschap.

Krachtige marketingtool

Onze illustraties en infographics zijn succesvolle toevoegingen in een breed scala aan media en projecten. Ze worden gebruikt in magazines en boeken om verhalen tot leven te brengen, in campagnes om producten en diensten te promoten en als elementen van huisstijlen om merken uniek en herkenbaar te maken. Omdat ons werk zich op het snijvlak tussen grafisch en illustratie bevindt, kunnen daar een mooie eenheid in brengen. Wat de stijl betreft is er ook veel mogelijk. Wil je een (digitale) collage, een vector illustratie of liever iets op zorgvuldig gekozen papier? Wat je wens ook is: wij kunnen het voor je verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een intakegesprek te plannen.

Compassion Kids Doeboek

Grafische patronen, kleurrijke illustraties en collage achtige beelden: dat zijn wel dingen waar wij erg blij van worden. En hoe leuk dat we dat allemaal in dit kids doeboekje konden verwerken. Wij zien het als een uitdaging om de opdrachten onderdeel te laten zijn van het ontwerp om het zo extra aantrekkelijk te maken voor kinderen.

Ook voor Compassion

Compassion Animatie
Magazine Compassion

Petrus doeboekje

Na de eerdere doeboekjes voor PKN mochten we dit keer de Petrus kids opmaken. Een heel fijn project waar veel dingen samenkomen die we graag doen. Met illustratie en ontwerp kunnen we losgaan met onze ideeën. Elke spread kunnen we de doe-opdrachten vertalen in aantrekkelijk en creatieve illustraties of beelden. Door de afwisseling van vector en fotografie wordt het een speels geheel.

Ook voor PKN

#protestant
Theologisch profiel

EO Visie

Een trip down memory lane, deze opdracht voor 4 covers. Voor elke cover verdiepten we ons in een ander decennium. Hoe was het leven in die tijd? Wat waren de trends? Welke grafische patronen zag je toen? Hoe zag de typografie eruit? Welke kleuren zag je veel? Etc. Lekker om je even onder te dompelen in de wereld van toen.

Elisabeth

Op de achterkant van het magazine Elisabeth staat altijd een gedicht. Wij maken voor elke editie een passende illustratie hierbij.

Ook voor EO

EO Visie

Infographic Proefschrift Michiel van Well

Voor dit proefschrift hebben we veel met Michiel gesproken om het onderwerp echt goed te begrijpen. Daardoor konden we een grafisch beeld ontwerpen dat conceptueel klopt met het onderwerp en daardoor de basis is geworden voor de gehele vormgeving van het proefschrift.

Ook voor EO

EO Visie

Sestra magazine

Voor elke editie van Sestra magazine maken we een illustratieve cover. Passend bij het seizoen en het thema. We houden bij elk nummer de trends in de gaten en passen dat toe in kleur en beeld. Nadat we verschillende ideeën geschetst hebben en de klant gekozen heeft werken we de illustratie uit. En dan begint het leukste klusje: het beeld opbouwen. Vanuit de schets werken we het beeld steeds gedetailleerder uit tot een aantrekkelijke cover die iedereen wil pakken.

Ook voor Sestra

Jaag de liefde na
Sestra magazine - Zomer 2022
Sestra magazine - Zomer
Een tijd om te dansen
Sestra Mama

Theologisch profiel

Ook voor PKN

#protestant
Petrus doeboekje

Infographic Reshare

ReShare heeft naast de winkels ook een tak textielhergebruik. Om duidelijk te visualiseren wat ze daar doen maakten we deze infographic. Om daarmee visueel te maken hoe ze te werk gaan en om een ingewikkeld verhaal voor iedereen begrijpelijk te maken. In de infographic is te zien hoe kleding op verschillende manieren ingezameld wordt, hoe ze deze recyclen en ook vooral is zichtbaar dat het om een closed loop gaat. De infographic plaatsten we onder andere in deze brochure.

Kommee

Voor Kommee hebben we het logo geüpdatet, de website ontworpen, en maken we regelmatig uitingen zoals deze leuke Koningsspelenomklapper, een vouwbaar minimagazine. We zoeken hierbij naar een vormgeving die past bij de doelgroep; leerkrachten (en ook de leerlingen) in het basisonderwijs, en die tegelijkertijd uitademt dat het van Kommee is.

Andere Illustraties

Hide picture