Sestra

Jaag de liefde na

Dit weekboek met prachtige teksten van Marije Vermaas voor een jaar vol liefde! De zwart wit patronen in combinatie met één kleur geven het boek een pittige uitstraling. Lees verder »

Sestra magazine – Zomer 2022

De sestra is een magazine waar we elke keer weer erg blij van worden als we hem weer gaan opmaken. Voordat we beginnen aan de opmaak brainstormen we mee over ideeën voor in het blad die passen bij het thema of seizoen. We maken een fotobriefing voor de fotoshoot zodat de beelden inhoudelijk aansluiten bij […] Lees verder »

Sestra magazine – Zomer

De Sestra is een magazine waar we elke keer weer erg blij van worden als we hem weer gaan opmaken. Voordat we beginnen aan de opmaak, brainstormen we mee over ideeën en rubrieken voor in het blad, die passen bij het thema of seizoen. We maken een fotobriefing voor de fotoshoot zodat de beelden inhoudelijk […] Lees verder »

Sestra magazine

Voor elke editie van Sestra magazine maken we een illustratieve cover. Passend bij het seizoen en het thema. We houden bij elk nummer de trends in de gaten en passen dat toe in kleur en beeld. Nadat we verschillende ideeën geschetst hebben en de klant gekozen heeft werken we de illustratie uit. En dan begint […] Lees verder »

Een tijd om te dansen

Met de vrolijke en kleurrijke illustraties van Esther van Willigen maakten we een aantrekkelijke cover voor de roman van Beth Moran. Lees verder »

Sestra Mama

Voor Sestra Mama hebben we de restyling van het blad gedaan en maken we nu elk nummer op. Belangrijk in dit magazine is dat het een echte uitstraling heeft waarin moeders zich kunnen herkennen. Een blad waar je echt even voor gaat zitten. Waarin je veel inspiratie krijgt, aan het denken wordt gezet maar ook […] Lees verder »

Hide picture