Het leger des heils

Jubileum fotoboek Leger des Heils

Voor het 135-jarig jubileum van het Leger Des Heils maakten we dit fotoboek. In het boek staan 135 portretten van mensen van het Leger Des Heils. Op de laatste pagina zit een spiegelend vel met de vraag eronder ‘Ik zal strijden, zolang …’. Lees verder »

Opwekking stand Leger des Heils

Welkom in de buurthuiskamer! Voor het Leger des Heils creëerden we voor het festival Opwekking een tijdelijke buurthuiskamer. Van plattegrond met moodboard, van drukwerk tot wanden, van meubels tot verlichting, tot een fijne plek om te zijn. Lees verder »

Workflow Loopbaanbudget

Uit de folder over het Loopbaanbudget voor het Leger des Heils kwam de opdracht voor een bijpassende animatie. We begonnen met het maken van een storyboard waarmee we de stijl van de illustratie bepalen en een overzicht van het verhaal creëren. Op het storyboard hebben we de beweging geschetst zodat we daar ook alvast inzicht […] Lees verder »

Donutdag

DonutDag wordt elk jaar gevierd bij de buurthuizen van het Leger des Heils. Iedereen is op die dag welkom om in zijn/haar buurt langs te komen en natuurlijk een gratis donut te halen. Om deze dag bekend te maken hebben wij in opdracht van het Leger des Heils deze campagne ontworpen. Om de gezelligheid, het […] Lees verder »

Soelaas magazine

Merkmagazine Soelaas is één van de mooie projecten die we voor het Leger des Heils doen. Van beeldplank naar uiteindelijke gedrukt magazine. We denken van begin tot eind mee. Illustrators brieven, artikelen opmaken en beeld kiezen zijn allemaal onderdeel van het opmaakproces. Lees verder »

Hide picture