TinekeWerkt

Stap jij straks binnen in een ruimte die past bij jouw boodschap?

Een ruimte binnenstappen en voelen dat het klopt. Of juist mensen uitnodigen óm die ruimte te betreden. Dat is wat wij met spatial design voor ogen hebben. Onze diensten bestaan uit: tentoonstellingsontwerp, museum- en winkelinrichting, pand-aankleding, belettering, bewegwijzering en standontwerp. Natuurlijk beperken we ons niet tot dit. Staat jouw onderdeel er niet tussen? Daag ons dan vooral uit.

Creatie en transformatie

Wij kijken naar de omgeving en naar de identiteit van je onderneming. Vervolgens maken we een passend voorstel. Hierbij streven we altijd naar een fijne of opvallende plek te creëeren. Ongeacht of je ruimte binnen of buiten is, aan je gevel of een muur in een museum, wij transformeren het naar jouw stijl.

Stapsgewijze aanpak

Als wij voor je aan de slag mogen, starten we het liefst met een bezoek. Zo voelen we de ruimte, kunnen we rekening houden met eventuele looproutes, ervaren we afmetingen en zien we met eigen ogen wat mogelijk is. Is een bezoek niet mogelijk, dan kan het ook vanaf foto’s. Als we de ruimte hebben ervaren gaan we aan de slag met een goed ontwerp. Voordat we deze aan jou presenteren, hebben we altijd contact met de beletteraar. Hierdoor zijn we er zeker van dat wat we aan jou laten zien, technisch ook écht uitvoerbaar is.

Wil jij straks binnenstappen in je eigen ruimte? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen we toewerken naar een ruimte waar nog lang over nagepraat wordt!

Opwekking stand Leger des Heils

Welkom in de buurthuiskamer! Voor het Leger des Heils creëerden we voor het festival Opwekking een tijdelijke buurthuiskamer. Van plattegrond met moodboard, van drukwerk tot wanden, van meubels tot verlichting, tot een fijne plek om te zijn.

Ook voor Het leger des heils

Jubileum fotoboek Leger des Heils
Workflow Loopbaanbudget
Donutdag
Soelaas magazine

Eicas

Voor Museum EICAS gingen we aan de slag met de (door)ontwikkeling van hun huisstijl, ontwierpen we de signing van de binnen- en buitenkant van het pand.

Deventer Verhaal

Voor Deventer Verhaal maakten we het ontwerp gemaakt voor deze tentoonstelling in de waag. Een tentoonstelling over het slavernijverleden met verschillende soorten kunstwerken. Door de achtergrond deze paarse kleur te geven komen de werken die daarop hangen goed tot z'n recht. Het patroon van de achtergrondwand is doorgetrokken op de vitrine waardoor het één geheel wordt.

Andere Spatial

Hide picture