Een succesvolle uitgave

Tijdschriften

Je wilt een nieuw magazine maken, maar je weet niet waar te beginnen? Of je zoekt een vormgever die je tijdschrift nóg mooier maakt?

TinekeWerkt ontzorgt: van een eerste idee tot blad op de mat. We denken mee over de bladformule, lengte van rubrieken, passende fotografie en illustraties. Wij helpen met de planning, kennen de technische mogelijkheden en regelen desgewenst het drukwerk. Je kunt ons inschakelen als art-director, zelfs wanneer de neuzen binnen de redactie nog niet dezelfde kant op staan. Wij helpen je vakkundig om een grafische koers te kiezen.

TinekeWerkt maakt al jaren creatieve en zakelijke tijdschriften, voor bedrijven en consumenten, voor de losse en de abonnementsverkoop. Wij zetten alles in het werk om ook van jouw magazine een afwisselend en uniek blad te maken dat past bij je doelgroep.

Boeken

Stel, je wilt een boek uitgeven. Een boek dat er zó aantrekkelijk uitziet dat je er wel in móet bladeren
en lezen.

TinekeWerkt denkt mee: past er een foto of illustratie voorop, of alleen typografie? Welke drukker kun je het beste inschakelen? En hoe kan het boek zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden?

TinekeWerkt ontwerpt een professioneel boekomslag, maakt de tekst op een aantrekkelijke manier op en denkt met je mee over elk detail. Zodat precies de juiste doelgroep naar je boek grijpt.

& ook

Je kunt ook bij ons terecht voor een sterke huisstijl, retail branding,
een nieuwe website en originele illustraties.

Bel Tineke

06 412 421 56

Bel naar de studio

06 192 50 800

Mail

tineke@tinekewerkt.nl

Postadres

Waterdijk 16, 7433 RC Schalkhaar

Bezoekadres

Hofstraat 6, 7411 PD Deventer